Door de maatregelen in het kader van de Corona-crisis, zijn we tijdelijk niet meer bereikbaar op ons bezoekadres Flanders DC, Diestsevest 76 in 3000 LEUVEN.
Jullie vragen via mail, telefoon en contactformulieren beantwoorden we nog altijd zo spoedig mogelijk. 
Wij hopen snel terug volledig operationeel te zijn. Alvast bedankt voor het begrip.
Meer info rond Covid-19
via onze zustersite detour.be

ONZE REIZEN NAAR EUROPA TOT 3 DAGEN

Misschien heeft u niet echt zoveel verlof meer en bent u op zoek naar een korte motorreis om er even tussenuit te zijn. Motorreis.com biedt deze korte trips aan naar Europa tot 3 dagen (en meer) . Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Neem contact met ons op

Heeft u nog bepaalde vragen over onze reizen in Europa tot 3 dagen? Dan raden wij u aan om even contact op te nemen met Motorreis.com.

VIENNE-LE-CHATEAU (REGIO ARGONNE - FRANKRIJK)

Uitgestrekte bossen in het hart van de Argonnestreek, een waar paradijs voor de motorliefhebber en een goed alternatief voor Luxemburg of de Belgische Ardennen. Reis van 3 of 4 dagen naar keuze.

Meer info
CHARMING LUXEMBURG

3 dagen / 2 nachten Aankomst en vertrek elke dag mogelijk Het dorpje Wallendorf-Pont ligt vlakbij de grens met Duitsland op de rechteroever van de Sûre. Een brug verbindt Wallendorf-pont met het Duitse Wallendorf. Dit gebied wordt omringd door de Zuid-Eifel, de Ardennen en Klein Zwitserland, zo genoemd omwille van het grillige landschap. Bezoek het […]

Meer info
#ReisGerust - Motorreis.com is een erkende reisprofessional.
Maatschappelijke zetel:
Bornestraat 305 - 3012 Leuven (België)
BTW BE0861775516
Tel. +32 473 895 063 (Stefaan)
FR